Slagbænke på Frederiksberg

SLAGBÆNKE I TO VILLAER PÅ FREDERIKSBERG

Den øverste slagbænk er bygget i en forstue i en villa på Frederiksberg. Bænken rummer fem adskilte opbevaringsrum og har to indbyggede stikkontakter. Derudover er der monteret et fodpanel, som matcher det eksisterende panel i rummet. Kunden har efter monteringen fået syet puder hos en lokal skrædder.


Den nederste slagbænk er monteret i en lille nische i et køkken på ydre Frederiksberg. Bænken har to opbevaringsrum samt fire indbygge stikkontakter. Nederst på fronten af bænken er der to åbninger, så radiatoren bag bænken kan suge kølig luft ind langs gulvet. Også her har kundne fået syet pude til bænken..


Begge slagbænke er opbygget af mdf-plader. Alt ubehandlet træværk er grundet én gang og malet to gange med mellemslibning og rengøring mellem alle behandlinger. Alle kanter er grundet yderligere to gange for at få en pæn finish. Som maling er valgt en slidstærk vandig alkydmaling, som er rullet på.


Enmandsfirmaet - Thomas Johansen - Rosenørns Alle 57, 2.tv - 1970 Frederiksberg C - Tlf. 61 60 19 90 - e-mail thomas@enmandsfirmaet.dk